Heste og Natur

“Alting har skønhed, men ikke alle ser den”

Konfutse

At fotografere heste giver en enorm sindsro. Jeg omgiver mig med heste hver dag, jeg kender deres kropssprog, og min erfaring med at fotografere heste afspejler sig i fotografierne.

Mit speciale og det jeg hele tiden arbejder for at blive bedre til, er at lave portrætter af heste. Det foregår i ro og orden – gerne inde i en ridehal, men kan også foregå ude i naturen. Derudover fotograferer jeg også heste til stævner og andre events som føl championat og lign. Har du en hest til salg, og gerne vil vise gode billeder frem med hestens gangarter osv, så klarer vi også det.

Heste er levende væsener – og ligesom mennesker kan de have gode og dårlige dage. Til en fotografering er det derfor vigtigt at man ikke stresser dyret uden man tager tingene stille og roligt. Tålmodighed er enormt vigtigt. Ikke alle heste kan lide blinkende lamper i starten, og nogle kan være meget nysgerrige eller urolige. Det er derfor vigtigt vi tager tingene i hestens tempo. Skulle en af hestene være utryg ved situationen kommer man bag i køen, så man ikke stresser dyret yderligere. Skulle man blive udsat for at hesten ikke ønsker at blive fotograferet den dag, så finder vi en løsning på det og gentager fotograferingen en anden dag. Men jeg har endnu ikke haft grund til at aflyse et shoot.

Priser på fotografering finder du her

 

Comments are closed.